ABS backpack The Avalanche Airbag

VARIO Line

Met de Vario heb je een ABS systeem, dat geschikt is voor al je wintersport-activiteiten.Of je gaat snowboarden, een dagje off-piste of tourskiën, je kunt gemakkelijk een rugzak van 15, 30 0f 50 liter aan de ABS basisunit ritsen. De ABS basisunit is verkrijgbaar in de maten S: ruglengte tot 49 cm. en L: ruglengte vanaf 46 cm.

Powder Line

De powder line bestaat uit de Powder Base Unit en een oprits volume en is een product van topkwaliteit. Hij is TÜV gekeurd, is ontworpen voor de hoge eisen van een lawine met functionaliteit in het achterhoofd. De Powder Base Unit is kleiner en lichter (0,2kg) dan de Vario Base Unit en voldoet daarmee aan de eisen van freeriders. De vorm van de airbags is zo ontworpen dat het hoofd beschermd wordt en er evengoed voldoende bewegingsvrijheid voor hoofd en nek is.

Abs In

De ABS IN is een complete rugzak waarbij je dus niet kunt variëren met verschillende oprits volumes.
Je kan 20 liter aan bagage kwijt en kan je ski’s en snowboard op de rugzak monteren.
In de rugzak zit een verwijderbare zak voor schep en zonde.
DE ABS IN wordt geleverd met een stalen ontstekingsset.

Accesoires

Om de airbags te kunnen vullen heb je altijd een ontstekings set en een ontstekingsgreepje nodig om het flesje te activeren die de airbags opblaast. Deze ontstekings sets zijn er in 2 soorten. Een stalen en een Carbon ontstekings set.